Lasten synttärit ulkona tai sisällä

Synttäreiden ajan sisätilamme on suljettuna, emme ota asiakkaita sisälle. Juhlakonsepti on toivottu, sisäleikkialue on synttärisankarin omassa käytössä! Saamme hyvää palautetta siitä, että sisäleikkialue ja synttärihuone ovat lähekkäin, jolloin valvonta on helppoa. Synttäreille mahtuu juhlimaan sankari ja 13 vierasta, yhteensä 14 lasta tai maksisynttäreillä enintään 28 lasta ja/tai aikuista. HUOM 10 lasta su 18.4.21 asti.

 

 

SISÄLEIKKISYNTTÄRIT (147 €) sisäleikkialueella, kesto 1,5 t. Suositusikä 4-11-vuotiaat. Varattavisssa ma-ti klo 17-18:30 ja la 15-16:30.

 

OHJATUT SYNTTÄRIT (195 €) sovitusti parkour- tai minigolfalueella, pakohuoneessa tai ulkona puistossa, kesto 2 t. Synttärit toteutetaan ohjattuina. Ohjauksen kesto 1 t.   Tai vaihtoehtoisesti maksisynttäreinä jolloin enintään 28 lasta, ilman ohjausta. Maksisynttäreitä toteutamme AVIn mukaisesti vasta pe 14.5.21 jälkeen. Myös valvottuina synttäreinä jolloin me valvomme ja hoidamme synttäreiden kulun. Varattavissa ma - ti klo 17-19 ja la 15-17.

 

SOVELTAVAT SYNTTÄRIT (99-195 €), toteutamme yllä kuvatut synttärikonseptit eritysilapsille soveltavana liikuntana ja synttärijuhlana. Juhlakonseptit tarjoavat jokaiselle liikuntaleikin iloa ja synttärijuhlan riemua!

 

TEMPPUSYNTTÄRIT (99 €) sisäleikkialueella, kesto 1,5 t. Muista syntymäpäivistä poiketen eivät ole yksityistilaisuus sisällä.  Ekat omat kaverisynttärit 4-11-vuotiaille. Varattavissa ke - la aukioloaikojemme puitteissa.

 

Juhlien eteneminen

Synttärihuoneen saa käyttöön 15 min ennen juhlia, kun synttärit on maksettu. Aukioloaikojen ulkopuolella avaamme synttäritilaajalle 15 min ennen juhlien alkua. Huomioi leikeissä sekä tarjoilussa, että synttärit päättyvät ja synttärihuone on luovutettava varausajan päätyttyä, kiitos.

Tilaaja tuo tarjottavat tai tilaa ne erillishintaan 35 € / 14 lasta (HUOM 10 lasta su 18.4.21 asti).  Tarjottavat : karkkia, popparia, limua / mehua ja jäätelöä / mehujäätä. Tilaaja valvoo synttärit ja hoitaa tarjoilut, poikkeus  valvotut synttärit. Astiat ovat synttärihuoneessa. Juhlien jälkeen synttärihuoneen saa jättää sellaisenaan, me hoidamme siistimisen!

Tee synttärivaraus

Ota yhteyttä ja tee varaustoive helposti tästä linkistä, varaa heti. Voit ottaa yhteyttä Facessa tai soita 040 837 5823 Tempputehtaalle. Palvelemme puhelimitse aukioloaikoina. Kysy, kerromme mielellämme tarkemmin.

Tulosta synttärikutsut

Valmiit pohjat synttärikutsuille, pienille ja isoille juhlijoille. Löydät täältä.

Aukiolot ja pysäköinti

Katso Aukioloajat -välilehti tai facebook/tempputehdas.

Kävellen tai autolla Porin keskustasta. Asiakkaille yksityinen pysäköintialue.