Lasten synttärit Pori 

Sisällä vaihtoehtoina ovat synttäritilaajan valvomat sisäleikkialuesynttärit sisältäen sisäleikkikehikot ja lehtijousitrampoliinin tai lajiohjatut parkour, minigolf tai pakohuone. Ulkona vaihtoehtoina lajiohjatut parkour, minigolf, frisbeegolf ja leikkipuisto. 

Syntymäpäiväjuhlien eteneminen

Synttärit kestävät 90 min, jonka ajan synttärihuone on käytettävissä. Lajiohjatut synttärit sisältävät 60 min ohjauksen. Synttärit eivät sisällä tarjoilua. Synttäritilaaja voi tuoda haluamansa tarjottavat, joiden tarjoilun synttäritilaaja hoitaa. Astiat, aterimet, servetit ja tarjouluastiat ovat valmiina synttärihuoneessa. Enintään 14 lasta. Synttäreiden päätyttyä synttärihuoneen saa jättää sellaisenaan - me hoidamme siistimisen!

Uuutta: kahden kattauksen synttärit, ensimmäinen kattaus 60 min on kaverisynttärit ja toinen kattaus 60 min on kummi- ja mummisynttärit. Sisältää lapsille sisäleikkialueen ja aikuisille minigolfin, sekä synttärihuoneen käytön kahdeksi tunniksi. Enintään 14 lasta plus 14 aikuista. Synttäriperheeltä tarjottavat, me hoidamme astiat kahteen kattaukseen ja loppusiistimisen - helppoa juhlintaa! 

Tee synttärivaraus - soita 040 837 5823

Toivomme synttäritilaajan saapuvan noin 15 minuuttia ennen juhlia, jolloin maksu suoritetaan. Katso hinnasto. Otamme synttärivaraukset vastaan puhelimitse aukioloaikanamme tai Yhteystiedot -välilehden lomakkeella.

Tulosta synttärikutsut

Valmiit pohjat synttärikutsuille, pienille ja isoille juhlijoille, löydät täältä!

Aukiolot ja pysäköinti

poikkeusaukiolot, aukiolot ryhmille ja yksityiskäytössä

katso Aukioloajat -välilehti 

kävellen alle 20 min Porin keskustasta, asiakkaille yksityinen pysäköintialue

Pelle-Hermanninpolku 1, PORI