Lasten synttärit Pori Kirjurinluoto

Liikuntasynttärit 

Tutustu synttäritarjontaamme, joissa suositusikä 4-12-vuotiaille. Löydä suosikkinne ja varaa liikuntasynttärit, liikuntapalvelu! Saamme hyvää palautetta siitä, että sisäleikkialue ja synttärihuone ovat helposti valvottavissa. 

PERJANTAISYNTTÄRIT toteutetaan perjantaisin klo 17-18.30 hinta 99 €, enintään 14 lasta. Sisältää sisäleikkialueen ja synttärihuoneen, ei tarjottavia. Tämä juhlakonsepti sopii pikkujuhlijoille ja on huippuhalpa!

SISÄLEIKKISYNTTÄRIT OMAKÄYTTÖNÄ toteutetaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-18.30 hinta 149 €, enintään 14 lasta.  Sisältää sisäleikkialueen ja synttärihuoneen, ei tarjottavia. Varauksen aikana olemme suljettuna, emme ota muista asiakkaita. Tämä juhlakonsepti on uusi, sisäleikkialue on synttärisankarin omassa käytössä!

SOVELTAVAT SISÄLEIKKISYNTTÄRIT OMAKÄYTTÖNÄ toteutetaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-18.30 hinta 149 €, enintään 14 lasta. Sisältää sisäleikkialueen ja synttärihuoneen, ei tarjottavia. Varauksen aikana emme ota muita asiakkaita. Tämä juhlakonsepti tarjoaa erityisille lapsille, erityislapsille liikuntaleikin iloa!

VALVOTUT SISÄLEIKKISYNTTÄRIT OMAKÄYTTÖNÄ toteutetaan tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-18.30 hinta 169 €, enintään 14 lasta. Sisältää juhlavalvojan, sisäleikkialeen ja synttärihuoneen, ei tarjottavia. Varauksen aikana emme ota muita asiakkaita. Tämä juhlakonsepti vapauttaa vanhemmat, me hoidamme yli 7-vuotiaiden juhlat!

OHJATUT SYNTTÄRIT toteutetaan lauantaisin klo 17-18.30 hinta 169 €, enintään 14 lasta. Valittavina parkour-, pakohuone-, tai minigolfsynttärit. Sisältää lajiohjauksen 60 min, sisäleikkialueen ja synttärihuoneen, ei tarjottavia. Tämä juhlakonsepti on toivottu, hauskaa juhlintaa ohjatussa lajissa! 

MAKSISYNTTÄRIT toteutetaan lauantaisin klo 17-19 hinta 189 €, enintään 28 lasta, kesto kaksi tuntia. Sisältää sisäleikkialueen ja synttärihuoneen, jonne mahtuu kerralla 14 lasta, ei tarjottavia. Vaihtoehtoisesti 28 hlöä, jolloin aikuisille minigolf ja lapsille sisäleikkialue. Tämä juhlakonsepti on suosittu, koko luokka tai lähisuku juhlii kerralla!

Juhlien eteneminen

Synttärihuoneen saa käyttöön 15 min ennen juhlia, kun synttärit on maksettu. Omakäytössä avaamme synttäritilaajalle 15 min ennen juhlien alkua. Huomioi leikeissä ja tarjoilussa, että synttärit päättyvät ja synttärihuone on luovutettava varausajan päätyttyä, kiitos.

Tilaaja tuo tarjottavat tai tilaa ne erillishintaan 35 € / 14 lasta.  Laktoosittomat tarjottavat: karkkia, popparia, limua / mehua ja jäätelöä / mehujäätä. Tilaaja valvoo synttärit ja hoitaa tarjoilut, poikkeus  valvotut synttärit. Astiat ovat synttärihuoneessa. Juhlien jälkeen synttärihuoneen saa jättää sellaisenaan, me hoidamme siistimisen!

Tee synttärivaraus

Ota yhteyttä ja tee varaustoive helposti tästä linkistä, varaa heti. Voit ottaa yhteyttä myös Facessa tai soittamalla meille 040 837 5823 Tempputehdas. Huomaa, että palvelemme puhelimitse vain aukioloaikoina!

Tulosta synttärikutsut

Valmiit pohjat synttärikutsuille, pienille ja isoille juhlijoille. Löydät täältä!

Aukiolot ja pysäköinti

Katso Aukioloajat -välilehti tai facebook/tempputehdas.

Kävellen tai autolla Porin keskustasta. Asiakkaille yksityinen pysäköintialue.