Synttärit 

Sisällä voit valita synttäritilaajan valvomat sisäleikkialuesynttärit sisältäen sisäleikkikehikot ja lehtijousitrampoliinin tai lajiohjatut parkour, minigolf tai pakohuone. Ulkona lajiohjatut parkour, minigolf, frisbeegolf tai leikkipuisto. 

Juhlien eteneminen

Juhlien kesto ja synttärihuonevaraus 90 min. Lajiohjatut synttärit ohjaus 60 min. Ei sisälly tarjoamisia. Synttäritilaaja tuo tarjoamiset ja hoitaa niiden tarjoilun. Astiat ja tarjouluastiat ovat valmiina synttärihuoneessa. Enintään 14 lasta. Juhlien päätyttyä synttärihuoneen saa jättää sellaisenaan. Me hoidamme siistimisen!

Suosittu: kahden kattauksen synttärit, ensimmäinen kattaus 60 min on kavereille ja toinen kattaus 60 min on kummeille ja mummeille. Sisältää lapsille sisäleikkialueen ja aikuisille minigolfin, sekä synttärihuoneen käytön kahdeksi tunniksi. Enintään 14 lasta ja 14 aikuista. Synttäriperheeltä tarjottavat, me hoidamme astiat kahteen kattaukseen ja loppusiistimisen. Helppoa juhlintaa! 

Tee synttärivaraus

Toivomme synttäritilaajan saapuvan 20 min ennen juhlia, jolloin maksu suoritetaan. Tarjottavat tilattavissa erikseen. Ota yhteyttä aukioloaikanamme tai varaa heti.

Tulosta synttärikutsut

Valmiit pohjat synttärikutsuille, pienille ja isoille juhlijoille. Löydät täältä!

Aukiolot ja pysäköinti

Katso Aukioloajat -välilehti tai facebook/tempputehdas.

Kävellen tai autolla Porin keskustasta. Asiakkaille yksityinen pysäköintialue.

Pelle-Hermanninpolku 1, PORI