asiakaspalvelu @ tempputehdas.fi

soita 040 837 5823 aukioloaikoina 

Lastensynttäreiden teemat

Saamme hyvää palautetta sisäleikkialueen ja synttärihuoneen läheisyydestä, jolloin valvonta on helppoa. Synttäreille mahtuu sankari ja 13 vierasta tai maksisynttäreille sankari ja 27 vierasta. 

 

SISÄLEIKKISYNTTÄRIT (165 €) sisäleikkisynttäreillä käytössä sisäleikkialue, suositusikä 4-11-vuotiaille. Kesto 2 t, ei ohjausta. Sisäleikkialue yksityiskäytössä, muu sisäliiketila auki.

 

LIIKUNTASYNTTÄRIT  (190 €) käytössä sisäleikkialue ja ensimmäisen tunnin ajan myös tilaajan valvomana joko parkour tai minigolf,  suositusikä 7-11-vuotiaille. Kesto 2 t, ei ohjausta.  Yksityistilaisuutena, jolloin sisäliiketila on muilta suljettu.

 

MAKSISYNTTÄRIT (197 €) käytössä sisäleikkialue, kesto 2 t mummoille, kummeille tai koko luokalle, jolloin enintään 27 lasta ja aikuista sankarin lisäksi. Yksityistilaisuutena, jolloin sisäliiketila on muilta suljettu.

 

TEMPPPUSYNTTÄRIT 1,5t (99 €) sisäleikkialueella, suositusikä 4-11. Kesto 1,5 t ilman ohjausta. Muista syntymäpäivistä poiketen sisäleikkialue ei ole yksityiskäytössä. Soveltuvat mainiosti kaverisynttäreiksi perheen pienimmille. Aukioloaikoinamme, jolloin ainoastaan synttärihuone on yksityiskäytössä.

 

TEMPPUSYNTTÄRIT 2t (139 €) sisäleikkialueella, suositusikä 4-11. Kesto 2 t ilman ohjausta. Muista syntymäpäivistä poiketen sisäleikkialue ei ole yksityiskäytössä. Aukioloaikoinamme, jolloin ainoastaan synttärihuone on yksityiskäytössä.

 

TÄRKEÄÄ kaikille juhlatilaajille. Lue ennakkoon, kiitos:

Synttärihuoneen saa käyttöön 15 min ennen juhlia, kun synttärit on maksettu kassalla. Aukioloaikojen ulkopuolella avaamme liiketilan synttäritilaajalle 15 min ennen juhlien alkua. Huomioi leikeissä ja tarjoilussa, että varausajan päätyttyä synttärit päättyvät ja synttärihuone on silloin luovutettava.

Tilaaja tuo tarjottavat tai tilaa ne erillishintaan 42 € / 14 lasta. Tarjottavat: karkkia, popparia, limua / mehua ja jäätelöä / mehujäätä. Tilaaja valvoo synttärit ja hoitaa tarjoilut. Tarvittavat astiat ovat synttärihuoneessa. Juhlien jälkeen synttärihuoneen saa jättää sellaisenaan!

Ota yhteyttä ja tee varaustoive helposti tästä linkistä, varaa heti. Synttärikutsut, löydät täältä.

Aukiolot ja pysäköinti

Katso Aukioloajat -välilehti tai facebook/tempputehdas.

Kävellen tai autolla Porin keskustasta. Asiakkaille yksityinen pysäköintialue.