asiakaspalvelu @ tempputehdas.fi

soita 040 837 5823 aukioloaikoina 

Lasten synttärit ulkona tai sisällä

Saamme hyvää palautetta siitä, että sisäleikkialue ja synttärihuone ovat lähekkäin, jolloin valvonta on helppoa. Synttäreille mahtuu juhlimaan sankari ja 13 vierasta tai maksisynttäreille enintään 28 hlöä.

 

SISÄLEIKKISYNTTÄRIT (165 €) sisäleikkialueella, kesto 2 t. Suositusikä 4-11-vuotiaat. Yksityistilaisuutena klo 15-17 tai 17-19, jolloin liiketila on muilta suljettu.

 

OHJATUT SYNTTÄRIT (197 €) parkour, minigolf, pakohuone tai ulkosynttärit puistossa, kesto 2 t. Synttärit toteutetaan ohjattuna. Ohjauksen kesto 1 t tai vaihtoehtoisesti ilman ohjausta maksisynttäreinä jolloin enintään 28 hlöä (lasta ja aikuista) tai vaihtoehtoisesti ilman ohjausta valvottuina synttäreinä jolloin me valvomme ja hoidamme synttäreiden kulun. Yksityistilaisuutena klo 15-17 tai 17-19, jolloin liiketila on muilta suljettu.

 

SOVELTAVAT SYNTTÄRIT (99-197 €) toteutamme synttärit eritysilapsille soveltavana liikuntana ja synttärijuhlana. Juhlakonseptit tarjoavat jokaiselle liikuntaleikin iloa ja synttärijuhlan riemua!

 

TEMPPUSYNTTÄRIT (99 €) sisäleikkialueella, kesto 1,5 t. Muista syntymäpäivistä poiketen eivät ole yksityistilaisuutena. Ekat omat kaverisynttärit 4-11-vuotiaille. Temppusynttäreinä aukioloaikoinamme, jolloin ainoastaan synttärihuone on yksityiskäytössä synttärijuhlijoille.

Juhlien eteneminen, TÄRKEÄÄ kaikille juhlatilaajille:

Synttärihuoneen saa käyttöön 15 min ennen juhlia, kun synttärit on maksettu. Aukioloaikojen ulkopuolella avaamme liiketilan synttäritilaajalle 15 min ennen juhlien alkua. Huomioi leikeissä sekä tarjoilussa, että synttärit päättyvät ja synttärihuone on luovutettava varausajan päätyttyä, kiitos.

Tilaaja tuo tarjottavat tai tilaa ne erillishintaan 42 € / 14 lasta. Tarjottavat: karkkia, popparia, limua / mehua ja jäätelöä / mehujäätä. Tilaaja valvoo synttärit ja hoitaa tarjoilut, poikkeus valvotut synttärit. Tarvittavat astiat ovat synttärihuoneessa. Juhlien jälkeen synttärihuoneen saa jättää sellaisenaan!

Ota yhteyttä ja tee varaustoive helposti tästä linkistä, varaa heti. Synttärikutsut, löydät täältä.

Aukiolot ja pysäköinti

Katso Aukioloajat -välilehti tai facebook/tempputehdas.

Kävellen tai autolla Porin keskustasta. Asiakkaille yksityinen pysäköintialue.