Liikuntasynttärit 

Huippuhalvat ja hauskat temppusynttärit sisäleikkialueella ti ja ke klo 17-18.30, sekä su klo 13-14.30 vain 98 €, 14 lasta. Katso Hinnasto -välilehti ja tutustu synttäritarjontaamme, joissa suositusikä 3-12-vuotiaille. Saamme hyvää palautetta siitä, että sisäleikkialue on helppo valvoa, synttärivieraat pysyvät kasassa ja sisäleikkialueelta synttärihuoneeseen on vain muutama askel.

UUTTA maksisynttärit, maksimissaan 28 lasta, kesto kaksi tuntia. Sisältää lapsille sisäleikkialueen, sekä synttärihuoneen kahdeksi tunniksi. Helppoa juhlintaa isolla lapsimäärällä! Vaihtoehtoisesti 28 hlöä, jolloin lapsille sisäleikkialue ja aikuisille minigolf. 

Juhlien eteneminen

Toivomme synttäritilaajan saapuvan 20 min ennen juhlia, jolloin maksu suoritetaan ja synttärihuoneen saa käyttöön. Tilaaja tuo tarjottavat tai tilaa ne synttärivarauksen yhteydessä erillishintaan. Tilaaja valvoo synttärit ja hoitaa tarjoilut. Astiat ja tarjouluastiat ovat valmiina synttärihuoneessa. Juhlien päätyttyä synttärihuoneen saa jättää sellaisenaan. Me hoidamme siistimisen!

Tee synttärivaraus

Ota yhteyttä aukioloaikanamme tai varaa heti. Katso hinnasto. 

Tulosta synttärikutsut

Valmiit pohjat synttärikutsuille, pienille ja isoille juhlijoille. Löydät täältä!

Aukiolot ja pysäköinti

Katso Aukioloajat -välilehti tai facebook/tempputehdas.

Kävellen tai autolla Porin keskustasta. Asiakkaille yksityinen pysäköintialue.