Yksityiskäyttö Pori Kirjurinluoto

Tilavuokra- ja majoituspalvelu

Olemme ainoa Kirjurinluodossa ympärivuotisesti avoinna oleva tila. Tempputehdas ja sen liikuntatoimintoja on vuokrattavissa yksityiskäyttöön klo 09-22 maanantaiksi. Tutustu heti!

Olemme ainoa Kirjurinluodossa, kansallisessa kaupunkipuistossa sijaitseva asunto. Huoneisto on kytketty liiketilaamme ja se sijaitsee erillään liikuntatoiminnoistamme. Huoneisto 4 h + k + s, yhteensä 90 m2 on varattavissa yöpyjille ma-pe tai pe-ma. Varaa heti!  

Yksityiskäyttö, tilavuokra

  • klo 09-19 varaushinnassa sisäleikki ja synttärihuone
  • klo 19-22 varaushinnassa minigolf, bilis, pingis ja kabinetti
  • yksityiskäytössä omat syötävät ja juotavat ovat sallittuja, astiat meiltä
  • enintään 14 henkilöä, minimivarausaika on kaksi tuntia, sisältää loppusiivouksen.

Henkilökunta on paikalla varauksen ajan. Varaa asiakaspalvelu@tempputehdas.fi tai Ota yhteyttä -välilehdellä. Ideoi, sijaintimme on lähes keskustassa!   

Yksityiskäyttö soveltuu aikuisille minigolfia pelaten ja lapsille sisäliikuntana. Kahvila Kirvatsista on ennakkovarauksella tilattavissa tarjottavia tilaajan toiveiden mukaisesti.

Yksityiskäyttö, majoitus

Majoitus enintään 6 hlö:ä, joista enintään 4 aikuista ja 2 lasta 0-2 v tai 1 lapsi 0-2 v ja 1 lapsi 3-12 v. Majoitusvuorokausi alkaa saapumispäivinä ma tai pe klo 15 alkaen. Huoneisto on luovutettava lähtöpäivänä pe tai ma klo 12 mennessä. Varaa sähköpostitse 24/7 tai puhelimitse aukioloaikoina.

Majoittuminen ma-pe, majoitusmaksu 200 e/huoneisto tai pe-ma, majoitusmaksu 300 e/huoneisto. Sisältyy vuodevaatteet ja pyyheliinat, ei aamiaista. 

Aukiolot ja pysäköinti

Katso Aukioloajat -välilehti tai facebook/tempputehdas.

Kävellen tai autolla Porin keskustasta. Asiakkaille yksityinen pysäköintialue.