Ryhmille

Sopimusaukiolot ryhmille

Avaamme aukiolopäivinä ma-la yli 10 henkilön ryhmille ennen varsinaista aukioloaikaa sopimuksen mukaan. Henkilökunta on paikalla koko varauksen ajan. Ryhmävaraukset, puhelin 040 837 5823 aukioloaikana.  

Sopimusaukiolo yli 10 henkilön ryhmille: päiväkoti, eskari, liikuntatunti, työyhteisö, tyhy, urheiluseura, päättäjäiset, kokous ja luokkaretki. Tilaa varauksen yhteydessä kahvilatuotteita ryhmän toiveiden mukaisesti.

Luokkaretket: sijaitsemme samalla alueella kuin Suomen parhaimpiin valittu Pelle Hermannin puisto, Angry Birds -leikkialue, merirosvolaiva, kiipeilytelineet, Kirjurinluodon frisbeegolfpuisto ja Liikennepuisto Vinkkari. Käyntimme yhteyteen on vaivatonta yhdistää käynti näihin kohteisiin, joihin kaikkiin on matkaa noin 20 askelta ulko-oveltamme. 

Soveltava liikunta 

Etukäteisvarauksella tilattavissa soveltavaa liikuntaa luovasti ja turvallisesti. Yhdessä saamme kaikki liikkumaan ja leikkimään sisäleikkialueella tai temppuilemaan. Kysy meiltä lisää

Liikunta-Arenan sijainti on huippuhyvä. Meillä liikkuminen tapahtuu lajista riippuen sisätiloissa tai Kirjurinluodon upeita ulkoalueita hyödyntäen.

Aukiolot ja pysäköinti

Katso Aukioloajat -välilehti tai facebook/tempputehdas.

Kävellen tai autolla Porin keskustasta. Asiakkaille yksityinen pysäköintialue.

Pelle-Hermanninpolku 1, PORI