Parkour Pori -ryhmät Kirvatsissa

Mahtavat puitteet parkouriin ja freerunniin

Liikumme sisätilamme lisäksi Kirjurinluodon ulkoilualueilla. Liikkumisen ilo syntyy, kun haastat itsesi hyppien, esteitä ylittäen ja kapeista väleistä sujahdellen. Kieput korkeuksissa, pinkaiset seiniltä ja liikut ympäristöä hyödyntäen!

Parkourin ja freerunin taitoja pääsee harjoittelemaan ryhmissämme. Lisäksi toteutamme ohjattuja parkour-freeruntunteja ryhmille etukäteisvarauksella. Seuraa meitä Liikunta-Arenan Facebookissa, niin saat tiedon ajantasaisesti.

Turvallisuusinfo: parkouralueella kaikkien on käytettävä sisäpelikenkiä. Toimintamme on vastuuvakuutettu. Suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta.

Parkour-freerunnauksen ryhmät 

Kokeilukerran hinta on 12 €, tuplatuntina 20 €. Katso hinnasto. Kokeilijat tai uusi ryhmäläinen: tule paikalle ennen ryhmän alkua. Pääset ryhmätunnille, mikäli harrastekerralla ryhmämäärä, 10 harrastajaa ei ylity.

Parkour-freerun ryhmätunnit 6-14-vuotiaille, syksy 2018  

ILMOITTAUTUMINEN AVATTU

Tervetuloa harrastamaan suosittua parkouria Liikunta-Arenalle! Aloitamme harjoitukset viikolla 35, tiistai 28.8. alkaen. Ryhmiä on tiistaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Syksyn aikana on kaksi harrastejaksoa, molempien kesto on seitsämän viikkoa. Ensimmäinen jakso on viikot 35-41, hinta 75 e. Toinen jakso on viikot 42, 44-49, hinta 75 e. Sisarushinta ja tuplatunti maksavat 140 e.  Keväällä on samoin kaksi jaksoa. Harrastemaksu maksetaan kunkin jakson ensimmäisellä kerralla Liikunta-Arenan kassalla.
Ryhmäkoot ovat 6-10 lasta.  

Ilmoittautuminen syksyn jaksoon on Liikunta-Arenan kassalla tai 040 837 5823 tai asiakaspalvelu(at)tempputehdas.fi tai Yhteystiedot -välilehden lomakkeella tai Facebook -viestillä. Harjoitteluaika on 60 min tai  tuplatunti 2 x 60 . Ryhmäkoko 10 lasta, ikäsuositus noin 6-14-vuotiaat. 

Ensimmäisessä jaksossa aloittaneet ryhmäläiset varaavat jatkoryhmäpaikan saapumalla omaan ryhmäänsä seuraavissa jaksoissa. Ryhmiin pääsee kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa. 

Nämä lajit ovat luovia tapoja liikkua ohjatusti - tuu parkouraa meil!

Aukiolot ja pysäköinti

poikkeusaukiolot, aukiolot ryhmille ja yksityiskäytössä

katso Aukioloajat -välilehti 

kävellen alle 20 min Porin keskustasta, asiakkaille yksityinen pysäköintialue

Pelle-Hermanninpolku 1, PORI