Lasten synttärit Pori 

Sisäpelikengät mukaan synttäreille

Tarjoamme liikunnallinen ratkaisun synttäreille lähes Porin keskustassa. Meiltä on varattavissa vauhdikkaat puitteet sisä- tai ulkosynttäreille kesät talvet. Sisällä vaihtoehtoina ovat synttäritilaajan valvomat sisäleikkialuesynttärit (sisäleikkikehikot ja lehtijousitrampoliini, ei minigolf / bilis / pingis) taikka lajiohjatut synttärit parkour, minigolf tai pakohuone. Ulkona lajiohjattuina parkour, minigolf, frisbeegolf ja leikkipuisto. 

Syntymäpäiväjuhlien eteneminen

Synttärit kestävät 90 min, jonka ajan synttärihuone on käytettävissä. Lajiohjatut synttärit sisältävät 60 min ohjauksen + 30 min sisäleikkialuetta/tarjoilujen syömisen. Synttärit eivät sisällä tarjoilua. Synttäritilaaja voi tuoda haluamansa tarjottavat, joiden tarjoilun synttäritilaaja hoitaa. Astiat, aterimet, servetit ja tarjouluastiat ovat valmiina synttärihuoneessa. Synttäreiden päätyttyä synttärihuoneen saa jättää sellaisenaan - me hoidamme siistimisen!

Tee synttärivaraus - soita 040 837 5823

Juhlavieraita voi olla 13 plus sankari. Hinta on kiinteä, vaikka lapsia olisi alle 14 juhlissa. Toivomme syntymäpäiväsankarin saapuvan noin 15 minuuttia ennen juhlien alkua, jolloin myös maksu suoritetaan. Katso hinnasto. Otamme synttärivaraukset vastaan puhelimitse aukioloaikanamme tai Yhteystiedot -välilehden yhteydenottolomakkeella.

Tulosta synttärikutsut

Valmiit pohjat synttärikutsuille, pienille ja isoille juhlijoille, löydät täältä!

Aukiolot ja pysäköinti

poikkeusaukiolot, aukiolot ryhmille ja yksityiskäytössä

katso Aukioloajat -välilehti 

kävellen alle 20 min Porin keskustasta, asiakkaille yksityinen pysäköintialue

Pelle-Hermanninpolku 1, PORI