Sopimusaukiolot

Olemme avoinna vähintään 10 hengen ryhmille sopimuksen mukaan ympäri vuoden, ennen ja jälkeen varsinaisten aukioloaikojemme. Pyydämme ryhmiä olemaan meihin yhteydessä etukäteen. 

Meille ovat tervetulleita päiväkoti- ja eskarirymät, koulut, työporukat, urheiluseurat ja luokkaretkiläiset. Kahvilasta voi tilata etukäteisvarauksella ruokaisia tarjottavia omien toiveiden mukaisesti.

Ryhmäpaketit Liikunta-Arenalle
Vähintään 10 henkilön ryhmille etukäteisvarauksella, esimerkiksi luokkaretki Poriin

Sijaitsemme 50 askeleen päässä Suomen parhaimpiin valitusta puistoalueesta, jossa on Angry Birds -leikkialue, merirosvolaiva, kiipeilytelineet, liikennepuisto ja Pelle Hermannin leikkipuisto. Käyntimme yhteyteen on vaivatonta yhdistää käynti Pelle Hermannin leikkipuistossa ja rajanaapurissamme Kirjurinluodon frisbeegolfpuistossa.


SISÄLEIKKIALUE JA MINIGOLF
Ikäsuositus 4-11 vuotta, kesto 3 t

Sisältää omatoimista liikuntaleikkiä sisäleikkialueella, biljardin, sekä sisä- ja ulkominigolfin. Välipalana Liikunta-Arenalla sämpylä, mehu ja välipalapatukka. Hinta 13 €. 


SISÄLEIKKIALUE, MINIGOLF JA FRISBEEGOLF
Ikäsuositus 6-13 vuotta, kesto 4 t

Sisältää omatoimista liikuntaleikkiä sisäleikkialueella, biljardin, sisä- ja ulkominigolfin, sekä frisbeegolfin. Välipalana Liikunta-Arenalla panini, mehu ja välipalapatukka. Hinta 26 €.
 

SISÄLEIKKIALUE, MINIGOLF, FRISBEEGOLF JA PARKOUR
Ikäsuositus 8-15 vuotta, kesto 5 t

Sisältää omatoimista liikuntaleikkiä sisäleikkialueella, biljardin, sisä- ja ulkominigolfin, frisbeegolfin, sekä kaksi tuntia ohjattua parkouria sisäparkouraluueella tai ulkona. Välipalana Liikunta-Arenalla panini, mehu, välipalapatukka ja hedelmä. Hinta 39 €.
 


 


 


 

Pelle Hermanninpolku 1, PORI